Handelsgelijkvloers

Ref: Sky Harbour - handelsruimte 02

Leopold III-laan 4A, Oostende

€ 2.200

Omschrijving

Op zoek naar een exclusieve sky-high business location? Zoek niet verder en ontdek het nieuwe stadsdeel in het centrum van Oostende: SKY DISTRICT. 
Het nieuwe project is het bruisende ankerpunt tussen het station, de haven en de bekende winkelstraten. Dagjestoeristen, vaste- en tweedeverblijvers zullen snel hun handelszaak kennen in deze standingvolle winkelbeleving aan zee. Daarbovenop telt het project zelf +500 appartementen! 

Elke winkel is gekenmerkt door een stijlvolle uitstraling, dit is mede te danken aan de grote raampartijen / etalages met elegant goudenprofiel. De hoge plafonds en uitkijk op de groene binnentuin bieden een ongeŽvenaard gevoel van winkelvrijheid. De handelsruimtes worden casco (wind- en waterdicht) opgeleverd. 

Alle steden worden alsmaar autoluwer. Ook in SKY DISTRICT is het verkeer tot het minimale gebracht door de groene binnentuin en verkeersluwe pleinen. In de kelderverdieping wordt er een rotatieparking van Indigo voorzien, voor de klanten van de kantoorruimtes, boetiek, handelszaken en horeca. Daarbovenop stopt het openbaar vervoer net naast het Sky-project.

De bestemming kan variŽren van horeca, boetiek, schoonheidssalon, verkooppunt tot vrij beroep.

Naast de unieke winkelbelevenis op de begane grond, zal op 80 meter hoogte in de SKY TOWERS een Sky Health Center en een Sky restaurant te vinden zijn.

Location is everything... en dat kan SKY DISTRICT beamen. Het station en de winkelstraten zijn naadloos met elkaar verbonden in een verkeersluwe, groene winkel- en wandelpromenade.
Doorsteek de jachthaven, bruisend shoppingscentrum, strand, Maria-Hendrikapark ('t bosje) en het treinstation. Het is een hele mond vol, maar dit is de centrale locatie die SKY DISTRICT U te bieden heeft. Het nieuwe stadsdeel is dan ook heel eenvoudig te vinden door de 2 iconische SKY TOWERS omringd door zijn groene decor.

- handelsruimte 02: 118m≤ - 20 meter etalage;
Vrije plafondhoogte van 3,61 meter.

Op zoek naar een specifieke oppervlakte? Contacteer ons op voor oppervlaktes op maat.

Oplevering:
- handelgelijkvloersen SKY HARBOUR: 01.07.2023
- pleinen kant Leopold III laan: 01.07.2022
- pleinen kant Brandariskaai: 01.09.2023
- binnenpleinen: 01.11.2023

Start jouw business op een exclusieve sky high locatie!

Alle voorwaarden te verkrijgen via mc@agencevb.be of 0499 15 46 38.

Bebouwing

Bebouwing gesloten
Bouwjaar 2023
Woonoppervlakte 118 m≤

FinanciŽle info

Huurprijs € 2.200,00